Sanat çiçek

Sanat çiçek sembolizm düşünülerek seçilebilir. Buna ek olarak, bazı çiçekler özellikle sanatçılar ile ilişkilendirilirler. Monet onun su zambakları ile ünlüdür, Georgia o'keeffe en iyi duygusal calla onun lilyum tanınır ve Vincent Van Gogh ayçiçekleri onun portreleri ile ilişkilidir. Değerleri ya da ifade etmek istediğiniz duyguları içeren resim ya da bir hediye kendiniz ya da sevdiğin kişi için çiçek sembolizm göre seçin!Araştırmacılar şimdi de sanat iyileşmesinde olumlu görsel semboller terapötik değerini keşfediyorlar. Bu sembolizm renkler, konular veya göz hareketleri desenleri tasvir nedeniyle yararlanılan şifa sanatı bir parçası görüntüleyici oluşturulabilir. Çiçek, ağaç, manzara sembolizm sanat için şifa değeri katabilecek sembolizm daha önemli formlarından biridir.
Çiçek resimlerinde 19. yüzyıl ile 17. yılında çıkardı. Bu dünya çiçek resimlerinde genellikle sevindirdi bu romantik kavramı sembolize geçici ve dayanıksız.

Çiçek resimleri her yerde: duvar resimleri, kumaş, kostüm, hat sanat, illüstrasyon, iç aksesuarları ve daha fazla idi. Çiçek formlarının sonsuz varyasyonları yeni çiçekler Doğu ve Yeni Dünya ithal edildi gibi çiçek resimleri olan ilgiyi yüksek tuttu.
                                                                                                                                                              Çiçek Resimleri ve Pierre Joseph Redoute
18. ve 19. yüzyıllarda çiçek resimleri en olağanüstü yaratıcısı Pierre-Joseph Redoute. Ressam bir ailenin çocuğu olarak doğdu, Redoute on üç yaşındayken evi terk eden sanatsal bir harika çocuk portreleri ve dini temalar bir ressam olarak onun servet aramak için. Hollandalı ressamların çiçek tabloları ve onun seyahatleri sırasında Brueghel Ruysch keşfettikten sonra, Redoute çiçek resimlerinde kendini oluşturmak için döndü.
Paris'e vardığında, Redoute Gerard Van Spaendock tarafından danışmanlık yapıldı. Van Spaendock da hollandalı bir ressamdır ve fransız sarayı için Resim resmi Kraliyet Profesörü oldu. Buna ek olarak, Redoute Charles L'Heritier, fransız aristokrat ve botanik uzmanı tarafından ders verildi. Bitki anatomisi hakkında Redoute öğretmenlik yaptıktan sonra, onu botanik kitabı göstermek için görevlendirdi.
Çiçek ressamı olarak Redoute ünü büyük boyutlara ulaşmıştır. Yakında Kraliçe Marie Antoinette için resmi saray ressamı olarak atandı. Devrimden sonra, Redoute İmparatoriçe Josephine himayesine aldı. İmparatoriçe hem çiçek ve sanat sevilen ve güzel bitkiler ve çiçekler harika bir çeşitliliği ile geniş bahçeler oluşturulmuş. Bu süre içinde çok sayıda kitap için olağanüstü çiçek resimleri üretilmiş oldu.
Çiçek resimlerini Redoute için bu beğeni bir kitap gül illüstrasyon adanmış satışı ile doruğa ulaşmış. Redoute inanılmaz ayrıntı ve ince renk değişimleri sonucu tamponlayın oyma tekniği kullanılmıştır. Kitap fransız aristokrasisi için bu noktada bu kitap kalıcı olarak bağlı dört çiçek boyama resimler, üç yıl için aylık taksitler, satıldı.
Sonunda çiçek resimlerinde estetik yerine botanik doğruluğunu vurgulayan taşındı ve bu doğrultuda seksen yaşında ölümüne kadar devam etti Redoute. Redoute çiçek resimleri hala kitap, poster ve dekoratif çıkartmalar bile bugün bulunabilir!
                                                                                                                                                                İzlenimci Manet Tarafından Çiçek Resimleri
Edouard Manet çiçek resimleri gevşek fırça darbeleri, basit formlar ve zıt renkler ile karakterizedir. Manet'nin tarzı arsızca sanatsal yorumu rolü daha önemli dikkatli doğruluğu daha olması taze bir görünüm lehine botanik çizimler dikkatli gölgelendirme ve renk geçişleri reddetti.
Manet de çiçek resimleri ve onun konularını sayısız resmeden özetleyen ve güçlü aydınlatma tezat kullanılır. Manet de derin uzay geleneği ve sanat önemli, yüzyıllar boyunca ihmal edilmiş olan perspektif reddetti. Eserleri, çiçek resimlerini ve diğer natürmort resimler gibi resim yüzeyine yakın, sanat malzemeleri sanat olmaktan çıkıp yanılsamaları vurgulayan kaldı.
                                                                                                                                                                Çiçek Empresyonist Claude Monet Resimleri
Claude Monet kendileri için en ünlü oluşturulan açık stüdyo Gıverny the gardens at. Monet Monet beş yıllık eşi Camille'in ölümünden sonra ve hemen arkadaşı ve akıl hocası, Eduoard onun Manet ölümünden sonra Gıverny taşınmıştı. Monet hemen elma ağaçları ve pembe sıva çiftlik çiçek açan tarafından çekildi. Monet, yedi yıl boyunca kendisi için mülk satın almadan önce çiftlik evini kiraladı.

Monet çiçek bahçesini, gölet ve köprü oluşturma dahil olmak üzere, kendi zevki için başladı. Yakında, ancak, sanat çalışmaları için potansiyel ilham tanıdı. Bahçeleri karmaşıklığı ve boyutu arttıkça, Monet çiçek resimleri, neredeyse tamamen yaratmaya başladı.
Sonraki kırk yıl boyunca, Monet'nin çiçek resimleri dikkatini tüketilen. Daha başarılı geliştikçe, tam zamanlı çalıştı. Monet'nin çiçek resim parlak ve renkli. Renk her bir parçası ayrı bir fırça darbesi. Sonuç tüm zamanların en popüler ve tanınan görüntüleri arasında çiçek resimlerinden tutmak için yardımcı olan parıltılı bir etkisidir.
Çiçek Vincent Van Gogh Resimleri
Empresyonizm modern çağın yol verdi, sanatçıları çiçek sembolik anlamı üzerinde çiçek resimleri duyusal zevk vurgulamaya devam etti. Çiçek resimleri inferior manzara ve portre resim kabul edilmişti, ama şimdi yeni bir anlatım düzeyi almaya başladı.
Bu tam teşekküllü bir portre gibi her çiçeği tedavi olan özellikle Van Gogh'un durumda. Van Gogh çiçek resimlerini ayçiçeği sunan ünlüdür, ama aynı zamanda onun diğer çiçekler bir dizi hala boyalı-hayatGeorgia O'keeffe Tarafından Çiçek Resimleri
Soyut sanat sürekli çıkması gerçekçilik çiçek resimlerinin yer tehdit etti. Çiçek resimlerinde yavan gardenscapes ve natürmort resimler geleneksel geçmişe bu dönemde inmiş olmasına rağmen, çiçek çok yönlü formları aslında daha soyut görüntüler için çok büyük potansiyeli olduğunu ortaya koymaktadır.
Georgia o'keeffe başarıyla öne yakın calla zambak ups serisi ile çiçek döndü. İzleyici gerçekten herhangi bir önyargılı olmadan çiçek temel duruşa bak olmasını istedi. Şehvetli çiçek, hemen hemen saf geometrik bir form olarak yeniden çiçek. Kırmızı Anemone" (1928) ile Georgia o'keeffe "Calla Zambak geçtiğimiz günlerde New York'taki christie's müzayedesinde $6.2 milyon dolara satıldı.
                                                                                                                                                                Çiçek Andy Warhol Tabloları
Çiçek Andy Warhol tarafından oluşturulan seri görüntüleri kare çiçek resimlerinde modern çağda yerleştirilir. Andy Warhol'un çiçek sanat fotoğraf dayanıyordu ve genellikle çok temel, beş yapraklı bir form ile çiçek sınırlı sayıda bulunan.
Warhol'un çiçek resimleri serisi farklı renk kombinasyonları ile küçük derinliği veya diğer görüntüleri ile çiçek arka plan denedi. Bu çiçek resimlerinde, odak çiçek kendisi basit bir motif oldu tamamen.
Warhol tamamen modern bir özne olarak çiçek kurulmuş, o zamandan beri gördü bir durum. Warhol da çiçek resimleri için toplumsal cinsiyet eşitliği yarattı. Hem erkek hem de kadın sanatçılar bugün bir motif zaman ve ilgi layık olarak çiçek resimlerini görüntüleyin.

Çiçek Evrensel İtiraz Resimler
Çiçek resimleri itiraz zamansız ve tüm ulusal sınırları aşar. Üst yayıncılar çiçek resimlerinde neredeyse tüm pazarlarda ve neredeyse tüm fiyat aralıkları içinde başarılı bulmaya devam ediyor. Sadece çiçek resimleri, tüm yaş grupları çapraz, ama çiçek resimleri insanların tüm yaş gruplarına da hitap.
Tüm dekoratif perakende art% 65'i, çiçek resimleri. Karmaşık ve hassas formlar basit ve cesur geniş çiçek resimlerinde dikkat çekici bir çeşitlilik sağlamak. Gül çok yıllık bir favori olsa da, perakendeciler herhangi bir çiçek resimler, nüfusun belli bir kesimine hitap eder. Çiçek resimleri süresiz olarak "büyüyen" bir pazar olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder